MALINJONSSON.NU

Säsongsanpassad träning
Jag har börjat säsongsanpassa min vardagsträning och tycker det har blivit så himla roligt. Skidor på vintern och cykling, promenader å löpning på sommaren. Hatar att springa på vintern då jag gruvar mig för mycket för att det ska bli av, så då löper jag alltid inne på springbandet.
Har funderat på att köpa ett par rullskidor så jag kan köra det också som sommarträning. Sen är jag ute efter ett redigt traktordäck så jag kan ta ut lite ilska på det hehe. Ser framemot uppehållet i fotbollen så jag kan möscha på med egenträning till 100%. Nu anpassar jag mig mycket efter alla fotbollsträningar och matcher så jag inte blir överbelastad. Förutom i fredags...
I fredags så bestämde jag mig för att ta en LUGN cykeltur till Ede (2 mil fram å tillbaka) eftersom jag hade match dagen efter, i lördags alltså.
Min brorsa bor efter vägen så jag ringer när jag strax är vid honom och säger att han ska haka på ner till Ede och det fick jag nästan ångra haha. Jävlar vilken fart de blev. Det blev intervallträning i 1,5 mil! 
Så det var ett par tunga ben på uppvärmningen på lördagen. Tror jag har ganska lång återhämtningstid på gammelkroppen, känns som så. Men vi tog iallafall tredje raka vinsten och denna match kändes mycket bättre än helgen innan. Trots tunga ben orkar jag 90 min och tar med mig det inför kvällens träning som kommer göras i 25 graders värme. Sjukt varmt idag och det är bara mitten på maj. Härligt!