26 maj 2018

Derbyvinst

Fotboll

Det blir mycket fotboll här nu. Det finns inte så mycket annan tid för träning. Det blir en del cykling på förmiddagar när jag inte har nått extra jobb eller så. Det slinker in en del promenader också och ibland nån löptur om det passar in i träningsschemat med fotbollen. Men försöker ta det lugnt nu så jag inte får nån överbelastning på benhinnor eller annat skit. Kommer satsa mer på roliga träningspass i sommar när det är uppehåll som sagt.
Hur som helst, igår var det DEBY!!! Vi mötte Edsbyn hemma på Glysis och drog till med en vinst på 4-0. Så jävla roligt! Jag fick spela forward första gången denna säsong och hade fotbollsglädjen kommit tillbaka i de tidigare matcherna så var det ingenting jämfört med igårkväll. Jävlar vad roligt det var. Helt sjukt. Gjorde inget mål själv men blev så jäkla trött så sprungit måste jag gjort i alla fall hehe. Blev cirka 1,5 mil på planen igår på ungefär 70 minuter.
Har min Apple Watch i sport-bh:n och tycker det funkar riktigt bra faktiskt. Men jag flög ikull i straffområdet en gång och blev liggandes ett tag, å när jag klev upp så ramlade klockuret ner på gräset. Började skratta för mig själv och stoppade tillbaka det i sport toppen igen. Måste ha blivit en jävla vipplers åt slöstrutarna eftersom klöckjäveln lyckades slinka ur resoren😂
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress