MALINJONSSON.NU

Back on track
Hello! Long time no see. Har verkligen behövt en paus från allting och nu känner jag mig halvt tillbaka på banan igen!
Vad har hänt den senaste tiden då? Jo vi har haft seriepremiär och hemmapremiär, och vi vinner båda. Så jäkla grymt! Första matchen lyckas jag trycka dit ett hattrick som yttermittfältare, så det var skönt för självförtroendet. Men i lördags var det lite tyngre för egen del men vi får med oss 3 pinnar och det är det viktigaste. Men man blir lite frustrerad när man inte får ut allt man vill.
Annars har det väl inte hänt så mycket mer i mitt liv. Har kommit en bit på plugget så det känns också bra. Men annars har jag verkligen fokuserat på träningen de senaste veckorna och tycker att fotbollsglädjen kommit tillbaka på riktigt nu. Tror att man behöver delta på alla pass för att ge sig själv chansen att tycka att det är roligt, så jag är glad att jag har gjort det nu på slutet. Här är en bild från häromkvällen när jag åkte hem från träningen. Så jäkla magiskt.
På tal om träning så är det mest det jag kommer att dela med mig av framöver och kanske något recept ibland. Så blöggens nya koncept kommer att fokuseras på träning och hälsa. Och kanske inte samma uppdateringsflöde som tidigare. Utan det kommer väl inlägg i samma utsträckning som mina träningspass blir av. Så har man tur kan det väl bli rätt ofta ändå hehe. Men det återstår att se =)
Idag blev det i alla fall en morgontur på 5 km, och tog PB på 26 min och 14 sek. Siktar på under 25 min innan sommaren är slut!⭐️ 
Och jag tackar gudarna för bästa klockan, så mycket roligare att löpa när man enkelt kan hålla koll utan att behöva ha med sig mobilen!🙌🏼☀️
#1 - Jenny

Det fixar du lätt! :D

Svar: Bäst du😘
MALINJONSSON.NU