MALINJONSSON.NU

Time too study
Godmorgon! Skönt med fredag och jag har tagit mig i kragen och börja plugga. Så ska försöka sitta hela förmiddagen nu och förmodligen i helgen. Eftersom jag inte jobbar så mycket, utan bara hoppar in när det behövs så har jag mycket tid över och att då passa på att läsa upp naturkunskap 2 ifall jag vill plugga i framtiden är ju inte så tokigt.
Jag hade ju bestämt mig för cirka en månad sedan att jag skulle plugga upp natur och sedan söka in till SSK, men så dök det upp ett roligt jobb som jag sökte och skulle jag få det så skjuter jag upp mina studieplaner. Men det är ju aldrig dumt att vara förberedd ifall jag i framtiden skulle vilja söka igen. Och får jag inget jobb som sagt så kommer jag söka in och hoppas på att jag kommer in på angingen det eller inom sjukgymnastik. Så det känns skönt att för engångsskull veta vad man ska göra. 
Efter plugget ska jag försöka göra en stor jäkla rensning här hemma. Slänga massa skit och försöka få någon ordning. Jag har beställt två par nya skor och två nya jackor, så då måste jag försöka rensa bort lite gammalt så de nya får plats hehe.
Men ha en härlig fredag hörrni så hörs vi =)
#1 - Fäsh

Duktig mis💕

Svar: Just like you💞
MALINJONSSON.NU