MALINJONSSON.NU

Sunday
Det blev vinst mot Gävle igår med 3-0. Och vilken jäkla match! Det var en av de roligaste matcher jag någonsin spelat... Vi krigar för varandra och håller vår matchplan i 90 min, så kul!! Nu hade ju inte Gävle sitt allra bästa lag men de håller ju hög klass ändå.
Efter matchen skyndade vi oss hem till hotellet och checkade in och bytte om, sedan gick vi ner och åt en grymt god trerätters. Skagentoast till förrätt (glömde fota, var så hungrig heh), varmrätten var oxfilé med pepparsås, och efterrätt typ glass maräng och rabarber.
Det blev lite festligheter tills cirka två tiden, sedan slängde vi in handduken. Men hade riktigt trevligt och träffade många vänner och bekanta.
Imorse vaknade man i vanlig ordning vid 7 och var pigg haha. Så jag gick och åt lite ägg och bacon med kusin och hennes pojkvän, sedan tog jag en promenad runt området medan kattla fick sova lite till.
Sedan vaknade vipplers och då gick jag ner och tog frukost nr 2 med henne hehe.
När vi satt och åt frulle så ringde brorsan och fråga om vi skulle åka och grilla med han och hans polare, så det gjorde vi..
Det var första gången vipplers körde skoter påriktigt och så blev det i lössnö och grejer, men det fixade hon galant!
Men efter grillningen och lite kaffe så drog vi upp på toppen i backen och tittade på ännu mer fin utsikt.
Så härlig helg som avslutades med att åka till Ljusdal ikväll och titta på vårt div 3 lag som mötte Ljusdals F19 lag. Det var en jämn match så tycker inte resultatet var riktigt rättvist. Men det var bra fotboll så ett gött avslut på veckan!
Hoppas ni också haft en bra helg!