MALINJONSSON.NU

Latest
De senaste dagarna har jag haft fullt fokus på träning och jobb. Igår jobbade jag på Coop igen och det var riktigt roligt. Älskar att vara på golvet och dona med varorna osv, tiden går så himla fort då. Efter jobbet blev det raka vägen på träning. Har dock fått riktig känning på benhinnorna igen, så blev lite frustrerad igår på träningen. Men det blir nog bra. Blev ingen match i helgen så då får benen vila lite hehe, gammkäringa vettni.
Annars idag så var jag på Polaris visning. Ska nog byta skoter till en mycket snyggare, med rosa detaljer. Tydligen går en del av intäkterna på just den skotern till bröstcancerfonden, riktigt fint.
Det var faktiskt mycket folk på visningen, trodde de inte skulle vara så mycket mitt på dagen när alla jobbar, men tydligen var det fler än jag som inte var på jöbbet idag.
Efter visningen drog jag hem och käkade lite kvarg innan jag åkte på en liten arbetsintervju. Gick väl sådär. Vore roligt om jag skulle få chansen, tycker att det verkade väldigt intressant och roligt. Det är ett jobb som jag skulle kunna tänka mig att jobba med under en längre tid. Men vi får väl se... Jag hoppas på det bästa i alla fall.
Efter intervjun åkte jag till min kusin som bjöd in till en kväll med perfect home, det är som partylight fast med en massa inredningsprylar som lyktor, serviser, prydnadsböcker, ljusslingor m.m. Det var hur mysigt som helst och supergott fika bjöds det på. Nu ska jag se några avsnitt av Homeland innan jag ska lägga mig. Imorgon ska jag till Sundsvall. Ha det gött =)