MALINJONSSON.NU

Första mars
Hur fort har inte detta året gått hittills? Idag är det redan första mars. Förstår inte vart tiden tagit vägen... Men på något sätt så tycker jag att det är skönt att tiden går hehe.
Idag har jag i alla fall jobbat 11 till 19. Imorgon är jag ledig igen så får se vad jag hittar på, tänkte köra ett träningspass i alla fall och sedan på lördag blir det mys och grillning med laget och på söndag är det dags för fotbollsmatch igen!
Annars så väntar jag på att få svar på om jag kan få läsa upp det ämne som fattas så fort som möjligt, så jag hinner söka in till högskolan redan till hösten. Men för mig är det absolut inte hela världen om det skulle bli till våren i stället. Jag ser väldigt mycket framemot att börja plugga igen, konstigt nog. Jag har ju alltid hatat plugget så jag vette fan vart jag fått denna motivation ifrån. Förmodligen en del från min bästa kusin som inspirerade mig till att göra det här.
Jag är så tacksam över att ha min fina kusin vid min sida. Hon är verkligen som en riktig syster! Och rätt lik mig också, lika skön alltså😂⭐️