MALINJONSSON.NU

Sommaruppehåll
Våromgångens sista match och vi vinner med 5-0. Jag är så jäkla glad att min förkylning vände och jag kunde vara med. Inte helt 100 idag men orkar ändå nästan 90 minuter och känner mig tammefan piggare nu än innan matchen🤩 Jag tycker absolut inte man ska träna/spela match när man är sjuk. Men jag har som regel att om jag inte har ont i halsen eller feber så kör jag. En gång körde jag med feber och då bröt jag foten, så det är absolut inte värt att spela 1 match och sedan missa resten av säsongen pga ett dåligt beslut.
Men nu är det uppehåll och vilken grym vårsäsong vi gjort! Så jäkla stolt att få lira med dessa fighters⭐️ Ska bli skönt med vila från fotbollen, fast egentligen inte hehe... Längtar faktiskt redan tills vi kör igång igen. Tycker det är så jävla roligt igen!! Länge sedan jag kände denna glädje!
Efter matchen så sponsrade Waynes med apelsinjuice, sjukt god och sockerfri vilket jag gillade extra myche😍😋
Nä nu ska jag fortsätta kurera mig så jag blir frisk och kan köra på med sommarträningen!🏃🏼‍♀️ Imorgon drar jag nog till södra Sverige för lite semester. Hoppas att förkylningen fortsätter gå åt rätt håll så jag kan åka! Ha de gott🌸