Ja jag tog mig ut imorse. Kom tillbaka för en halvtimme sedan ungefär. Jag körde som sagt backintervaller, och kravet var 6st och så fick det bli. Fick blodsmak efter 5:e och blev mer ansträngd än vad jag trodde. Hade glömt hur jobbigt det var med backintervaller hehe. Hade jag inte haft match på måndag hade jag kanske kört några till, men ville inte riska världens träningsvärk som håller i sig en vecka haha.
Så här såg passet ut i alla fall: Uppvärmning snabb promenad 15 minuter mestadels uppförsbacke så kroppen blev riktigt uppvärmd. Sedan körde jag 30sek x 6 intervaller. Vilan blev jogging/promenad i nedförsbacken och sedan full fart upp igen. Nedjoggningen blev en 30 minuters promenad hem igen.
Har hittat en sådan jäkla bra backe, inte för brant och inte för rak. Och till själva backen har jag en perfekt uppvärmning hemifrån mig, så grymma förutsättningar för backintervaller i sommar. Härligt!
Dock höll jag på skita på mig då det var nått stort jävla djur som morrade åt mig strax innan jag kom fram till backen, jag lyssnade på träningspodden samtidigt, så först sänkte jag ljudet men sen när jag hörde det där jävla odjuret igen så höjde jag på högsta och gick med bestämda steg fram till backen. Hade jag inte redan hög puls så fick jag det då kan jag lova haha😅 Oklart om jag går dit själv nästa gång. Kanske försöker få med mig nån träningskompis heh.
Nu blir det en go lunch & sen plugg för hela slanten. Ikväll ska jag hänga med ett par goa vänner som det var alldeles för längesedan sist🌸 Ha en trevlig helg hörrni! Kramis
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress