2 juni 2018

Derbyvinst #2

Fotboll

Det blev en skön derbyvinst igen. På onsdagskvällen åkte vi till Movallen för ännu ett derby och motståndarna var inga mindre än mitt gamla lag som jag spelat med i 2 år. Många jallar om att det är en speciell känsla att möta gamla laget men jag ser ingen större skillnad. Minns ifjol när vi mötte hudik, då blev jag sjukt taggad bara. Men i år kändes det som vilken match som helst. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte ville vinna. För det var lite viktigt ändå hehe.
Det är så sjukt roligt att spela nu. Jag känner mig hyfsat stark fysiskt, så det är väl en anledning också att det är så kul. Sådan skillnad från ifjol på våromgången då jag hoppade in efter en halvtimme för att orka spela hela matchen. Nä nu börjar jag känna mig som mitt gamla jag igen... Det tog bara 1 år haha😂
Sedan måste jag ju dela med mig av den bästa sidan av mig själv...
Lika stilig som alltid alltså =) Haha! Men nu blir det en skön helg med träningsledigt från fotbollen. Hade tänkt köra backintervaller idag, men känner mig sliten i benen och trött överlag efter en lite jobbig vecka, så kanske kör imorgon istället. Vi har nästa match den 11 juni, så nu kan man köra på lite hårdare med träningen istället!
Trevlig helg på er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress