MALINJONSSON.NU

Ännu en vinst
I måndags var det som sagt bortamatch mot Mohed, och vi kammade hem en vinst på 6-1. Så jäkla underbart. Nu har vi sista matchen på söndag. Men gissa vem som blivit sjuk nu då... Kände igårkväll att jag började få ont i halsen och vaknade med ännu mer ont. Så proppade med fulla bilen med halstabletter å grejer idag när jag och pappsen var på jobb till Stockholm.
Alltså alla är fan sjuk i vårat lag och även min morsa och mormor har varit riktigt krasslig så tillslut kunde nog inte mitt immunförsvar stå emot trots att jag klarat mig länge nu.
Om jag ska vara ärlig så har jag väntat på det, har inte varit sjuk på över ett år och när nu alla runt omkring mig varit dålig så var det som sagt väntat.
Men jag är livrädd för att missa matchen på söndag, det är sista matchen på vårsäsongen så jag har proppat i mig vitlök, ingefära och massa annat kurreringsjox. Måste vara med! Vill så gärna va med och kriga till oss 3 superviktiga poäng igen! Vi leder serien just nu men endast på målskillnad, så alla matcher är sjukt viktiga! 
Här är några bilder från matchen senast. Bilderna är tagen av tidningen helahalsingland.se