MALINJONSSON.NU

Ännu en vinst
I måndags var det som sagt bortamatch mot Mohed, och vi kammade hem en vinst på 6-1. Så jäkla underbart. Nu har vi sista matchen på söndag. Men gissa vem som blivit sjuk nu då... Kände igårkväll att jag började få ont i halsen och vaknade med ännu mer ont. Så proppade med fulla bilen med halstabletter å grejer idag när jag och pappsen var på jobb till Stockholm.
Alltså alla är fan sjuk i vårat lag och även min morsa och mormor har varit riktigt krasslig så tillslut kunde nog inte mitt immunförsvar stå emot trots att jag klarat mig länge nu.
Om jag ska vara ärlig så har jag väntat på det, har inte varit sjuk på över ett år och när nu alla runt omkring mig varit dålig så var det som sagt väntat.
Men jag är livrädd för att missa matchen på söndag, det är sista matchen på vårsäsongen så jag har proppat i mig vitlök, ingefära och massa annat kurreringsjox. Måste vara med! Vill så gärna va med och kriga till oss 3 superviktiga poäng igen! Vi leder serien just nu men endast på målskillnad, så alla matcher är sjukt viktiga! 
Här är några bilder från matchen senast. Bilderna är tagen av tidningen helahalsingland.se
Sunday
Söndag och veckan bestod som sagt mest av plugg. Och på torsdagkväll lämnade jag in det sista i naturkunskapen. Så nu hoppas jag att det blir godkänt allting, för då är jag äntligen klar med plugget för den gång. Så skönt!
Annars så var jag på studentfirande i fredags, vi var i deras stuga vid havet. Så himla härligt, o bra väder fick vi. Underbart!
Och igår åkte jag och hämtade utemöblerna som jag beställde förra veckan på Mio. Det blev så himla bra. Ska fixa lite blommor och dekoration så kommer perfektionisten inom mig kunna luta sig tillbaka och njuta sen heh.
Imorse så blev det en promenad och sedan några koppar kaffe hos farmor. Ska kolla lite fotboll nu och sedan ska jag åka på träning till stan. Imorgon är det match borta i Mohed. Och nästa söndag är sista matchen innan uppehållet, och efter den drar jag iväg på en minisemester till södra Sverige. Längtes branog! Ska bli så härligt🌸 
Fotboll fotboll å fotboll
Finns inte mycket som värmer hjärtat än dessa och alla andra i fantastiska TH. (Heheh de syns väl på mitt face om inte annat x) I måndags spelade vi iaf mot jumbon Huge och det blev vinst med 6-0. Skönt med vinster. Nu har vi bara 2 matcher kvar innan uppehåll och det är fullt fokus på dom! Vill så jäkla gärna gå upp till div 1. Det är målet för säsongen och jag ska göra allt i min makt för att vi ska lyckas🙏🏼
Det är i stort sätt bara fotbollen i mitt liv just nu. Gör väl lite andra grejer i mellan åt som att hoppa in och jobba lite då och då, samt plugga som jag gjort dygnet runt de senaste dagarna. Haha vad är det mig och alltid sista minuten? Vi får se om jag hinner bli klar. Imorgon är det deadline i alla fall så målet är definitivt att bli klar! 
Jag får lägga min egna träning åt sidan nu dessa dagar för jag hinner verkligen inte med mig annars. Igår satt jag från kl 8-22 med plugget, pausade för att pissa och äta typ. Hade fortfarande ont i huve när jag vaknade imorse😂
Men som sagt, nu ska jag ösa på sista också. Har 1 kapitel kvar nu och måste bli klar idag. Så hörs hej ;-)