MALINJONSSON.NU

Fotbollsskor
Men nu äntligen har jag beställt ett par nya fotbolls dojor på adidas. Jag har alltid haft adidas på fotbollsskor och kan inte ha något annat. Hoppas att dessa passar nu rå, tog stl 39 1/3, man ska ha lite för stora skor tycker jag. Hehe jag beställde ju ett par på vägen hem från träningen idag också, men så satt jag och kikade på nätet ikväll och då hittade jag dom här nedan. Och de jag beställde först går inte att returnera då jag beställde med något jäkla tryck på dem också. Typsikt mig, vad äre för fel? Man är lite "hösig", om ni vet vad det är haha. Jaja, får väl jobba lite extra på coopen i nödfall.
Annars idag förutom fotbollsträning så blev det jobb några timmar innan. Sen efter träningen var vi till farbror som fyllde år. Jag som inte tänkte ta nå gosaker råkade visst smaka på alla tårtor och kakor som dukades fram. Också typiskt mig. Inte tillräckligt med diciplin. Hade ju tränat innan i alla fall =)
Nu ska jag kolla på senaste avsnittet av bron och sedan är det läggdags. Imorgon är det dags för jobb igen. Sinnersjukt vad lite jag har kvar på Coop nu (tror de är max 5 dagar). Och bara 2 veckor och 2 dagar tills vi åker till Thailando. Längtaar!!!
#1 - Jenny

snygga! nästan så man blir sugen att börja spela bara av att kolla på dom!

Svar: Ja visst var dom! Ja du får ta och börja lira igen ;-)
MALINJONSSON.NU