Som ni kanske sett spenderar vi våra dagar här i Ao Nang på olika öar nästan varjedag. Det beror dels på att stranden på Ao Nang inte är någon bra strand, men sedan är det roligt att se nya ställen också. Så idag var vi på Tub Island som jag visade i det tidigare inlägget. Här var det nästan finare vatten än på Poda.
Här nedan på den första bilden ser ni hur man kan ta sig över på en annan ö. Denna bild tog jag någongång mitt på dagen. Men på eftermiddagen skönk vattnet undan och det blev en gångväg mellan öarna. Om ni googlar "tub island" så är det säkert den bilden ni får fram. Den kritvita sanden mellan två öar. Gudomligt vackert!
Men som jag skrev tidigare så var det väldigt mycket folk på förmiddagen, men vid 14 tiden försvann de flesta båtar och då minskade även folket, så då blev det den här härliga känslan igen. Ett annat plus var maten, det var väldigt billigt att köpa mat på denna ö. Kostade cirka 25 spänn för en riktig måltid. Fantastiskt!
Idag började jag dagen med en löprunda på 5km. Det var på ren vilja jag kämpade mig igenom det. Det var tungt idag. Har inte tränat sedan skadan på intersportcup som var helgen innan vi åkte hit. Men skönt nu i alla fall att det kändes hyfsat med foten och att det är gjort.
Efter löprundan blev det en iskall dusch och flera liter vatten, typ, och sedan drog vi till stranden och tog båten över till Tub Island.
Första intrycket av Tub Island var inte det som vi fått av bilder vi kollat på. Det var MASSOR med folk och precis när vi lagt oss på stranden så blev den täckt med båtar som kom in till ön. Men på eftermiddagen lättade trycket och det var helt magiskt vackert. Nästan så det var ännu klarblåare vatten här på Tub än på Poda. Tog med systemkameran idag också så fler bilder kommer senare. Nu ska vi i vanlig ordning strax gå ut och ta en middag. Sedan boka flyg till Malaysia också.
Ha det gott så hörs vi senare med fler bilder från Tub Island😍🌴💦

Här kommer det fler bilder från Poda Island. Detta är aboslut den vackraste strand jag varit på. Man får en riktig maldiverna-känsla när man är här. Drömmigt! Så lycklig just nu. Vi bara badar, solar, äter och planerar dag till dag vad vi ska hitta på.
Nu har vi bokat upp vår kommande vecka. På fredag åker vi över till Phi Phi för en natt. Sedan bär det av mot Malaysia nästa vecka. Ser så mycket framemot allt. Rekommenderar verkligen att man gör en sådan här resa, bara att boka flyg och de första dagarna, och sedan så tar man dagarna som de kommer. Ingen stress och man gör exakt vad man känner för. Det är så sjukt billigt att leva här och resa runt så det ger en stora möjligheter. Helt fantastiskt!
Nu ska ni få njuta av dessa bilder och jag ska gå och lägga mig för att ladda upp för en springrunda imorgon. Får se hur det går med foten som jag stukade precis innan vi åkte. Hoppas den håller! =)