MALINJONSSON.NU

Two days in Phi Phi
Mina senaste två dagar här i Thailand har jag befunnit mig på Phi Phi. Det var en upplevelse. Dels för att jag åkte helt själv dit, och dels för promenaden upp till Viewpoint. Det var riktigt grymt! Här kommer ett gäng bilder från idag men även från igår...
Här ovan är viewpoint nr 1. Här kan man ju stanna och vända om man vill. Men jag rekommenderar verkligen att man fortsätter ända upp. Finns ett fint café där uppe också som man kan fylla på batterierna i. Men ta med eget vatten ändå (och kepa/hatt), man gör av med mycket vätska. Det rann bokstavligen av mig efter halvvägs. Så jäkla svettigt he he.
Extra tips: gå tidigt på morgonen, jag gick vid 8 tiden och det var perfekt, inte så mycket folk och inte hunnit bli så varmt.
Igår när jag kom till Phi Phi gick jag direkt till hotellet och checkade in. Sedan hängde jag vid poolen och vid stranden som låg precis nedanför hotellet...
Det fick bli en pannkaka med ägg och ost när jag kom fram.
Men sedan hängde jag här resten av gårdagen, läste, drack vattenmelonshake och hade det gött. Idag efter Viewpoint så checkade jag ut från hotellet och tog en massage alldeles här intill. Det var så härligt. Efter massagen satt jag mig under parasollet vid restaurangen och drack vatten medan jag väntade på att båten skulle gå. Kom till vårt nya hotell för ett par timmar sedan. Så himla gött att vara tillbaka efter mitt egna lilla äventyr hehe. 
Kan absolut rekommendera att åka till Phi Phi, men tycker då att man bör besöka viewpoint, för det var höjdpunkten. Stranden här där jag var, är inget clear blue water direkt. Mycket finare på Poda.
Har förövrigt vloggat massor så ska försöka klippa ihop det till något bra, men det får bli imorgon för nu är jag så trött så jag tror jag somnar med ögonen öppen. Men trevlig lördagkväll på er!