MALINJONSSON.NU

Twin Towers
Igår besökte vi dessa häftiga torn. Annars så tog vi en rejäl sovmorgon. Tror vi båda var jäkligt urladdade, kändes i alla fall som min energi gick ur mig från flygplatsen i Krabi tills vi kom fram hit till Kuala Lumpur. Var allmänt nere bara fast man försökte hålla skenet uppe. Men efter gårdagens middag fick vi båda ny energi och kände oss piggare. Så efter besöket på twin towers var vi förbi h&m och shoppade lite. Innan twin towers var vi även in i ett ganska stort shoppingcenter. Soffan hittade ett par skitsnygga nikeskor, men jag bestämde mig för att inte shoppa något för min resväska är full hehe.
Nu är klockan 5 på morgonen här. Nu skulle egentligen våran taxi gått till flygplatsen här och sedan tagit oss till Langkawi, men vårt flyg är försenat 2 timmar så vi hann flytta fram taxin 1 timme i alla fall. Så ska försöka sova en halvtimme till nu.
Och Justja! Hörde ni att det brann på Phi Phi inatt? Såg de skrev om det på Aftonbladet, och jag som var där för bara någon dag sedan... Tackar gudarna för att det inte hände när jag var där. Usch vad rädd man skulle blivit!😱 Hoppas det inte blir för mycket som blir förstört... dom har det ju så fattigt ändå! :(