MALINJONSSON.NU

Söndag
Hello Sunday. Började dagen i vanlig ordning att titta på OS, och Stina kämpade till sig ett härligt brons i 3 milen. Alltså jag har följt detta OS slaviskt nästan. Så imponerad av vilka insatser de gör. Det är inte många som klarar av vad de gör.
Annars så har jag haft fullt upp de senaste dagarna. I fredags var jag och Kattla till Gävle, en härlig tripp med en sån fin vän. Och sedan igår kom Vicke hit och började med att ge mig en present, finaste miss färss. Vi hade tänkt köra skoter i helgen men det blev lite kallt så vi körde ett gympass igårmorse istället och åkte sedan och åt en riktigt god lunch in the city satt säga, pizzerian i byn. Det blev grillspett och tsatsiki, sjukt gött! Sedan blev det en promenad på eftermiddagen innan vi slängde oss i soffan.
På kvällskvisten skjutsade jag hem Vicke vire och drog sedan på hörnet, en ny restaurang i stan. Jag och järngänget tog igen förlorad tid och hade en mysig kväll. Jag tog en älgburgare, och var jätte nöjd med maten. De andra var inte lika nöjd med deras rätter så de var synd. Men jag har inget att klaga på!
Nu: fortsätta ladda inför DM-match ikväll. Jag har nästan inte tränat nå fotboll sedan Thailandsresan, men det blir väl kanske någon minut ikväll ändå. Matchen spelas i Ljusdals hall, så det blir roligt! Hoppas ni haft en härlig helg!❤️