MALINJONSSON.NU

Monday on top
Då var det måndag igen och jag började dagen med att ringa studievägledare och frågade lite om studier. Så nu har jag ansökt om att få läsa upp ett ämne så snabbt som möjligt så kanske jag kan söka in till högskola redan i höst. Tog sparken på affären senare på eftermiddagen och skulle posta min ansökning och träffade då på en god vän som sa "jäklar vilken tvärvändning" efter jag berättat om mina planer. Ja det kan man säga, jag trodde aldrig att jag skulle börja plugga igen.
Annars har jag njutit av det härliga vädret idag och på kvällskvisten lagade jag den bästa maten på länge. Grillade entrecote i grillpannan som jag serverade med rostad potatis, morötter och lök i ugn samt hemmagjord beasås och coldslaw. Gudomligt!
Och sedan avslutades kvällen med en promenix. Jag och mamma har en utmaning denna vecka, och det är att röra på sig aktivt minst 30 minuter varje dag. Antingen en promenad, skidåkning, löpning, fotboll eller vad som helst som ger en puls. Så bra påhitt av mig, om jag får säga det själv =)