MALINJONSSON.NU

En eftermiddag på Phi Phi all by myself
Det är en speciell känsla att vara helt själv i ett främmande land för första gången. Det är spännande samtidigt som det känns lite ensamt.
Jag har passat på att vlogga mycket istället så förmodligen får jag till en bra vlogg härifrån Phi Phi, men såklart glömde jag laddaren i Ao Nang, så jag hoppas batteriet räcker imorgon🙏🏼
Om ni åker till Thailand, så måste ni prova denna vattenmelonshake!! Så himmelskt god!
Ikväll var jag ut och käkade middag här precis vid havet. Underbar utsikt och en god krämig kycklingsoppa fick det bli.
Efter middagen tog jag en liten promenad i området och gick även över till den andra stranden. Det är häftigt hur allt vatten bara försvinner sådär på eftermiddagen, och sedan imorgon är det tillbaka igen🤔.. He he jag måste läsa på om det där, hur det fungerar med tidsvattnet!
Efter prominixen begav jag mig hemåt igen. Köpte 2,5L vatten i affären precis utanför hotellet. Funderar på att gå upp till viewpoint imorgon och behöver därför ladda upp ordentligt med vatten. Det ska ta cirka 30 min att ta sig dit och det är bara uppförsbacke😅 Dock har jag bara med mig mina flipflops, hade helt glömt bort att jag kunde gå upp dit så lämnade joggingskorna i Ao Nang. Typiskt! Men jag tror jag kör en liten utmaning och provar att ta mig dit ändå haha. Vill gärna se utsikten!
Nu ska jag ta och fortsätta läsa den nya boken jag började med för några dagar sedan. Imorgon blir det tidig frukost och sedan ska jag ge mig ut på äventyr🌴🏞