Heeeelllooo! Det blev en kort visit i Thailand. Vi flög nämligen från Langkawi till Kuala Lumpur och sedan direkt till Bangkok för att sova 1 natt, så igår gick flyget mooot Sweeeeden igen.
Alltså jag hade kunnat stanna minst 3 veckor till, men det känns lika gött att komma hem igen.
Jag har inte bloggat något om att vi ska åka hem eftersom jag bestämde mig för att överraska dom där hemma med att bara kliva innanför dörren. Så brorsan kom och hämta mig på tåget igårkväll. När jag kom hem så fattade dom ingenting, hade ju sagt att jag skulle vara borta minst 2 veckor till så de blev lite chockade. Men jag tror de blev lite glada också hehe.
Annars så var flygresan hem ingen höjdare direkt. Allt gick bra osv, men efter 1 timme på flyget så började jag må riktigt illa så jag fick gå på toaletten, så resterande 10 timmar blev tuff då jag mådde illa konstant, men i sådana här situationer försöker jag lugna mig själv. Det finns inget jag kan göra så det är bara att gilla läget och göra det bästa. Mår lite bättre idag i alla fall.
Här är de allra sista bilderna från resan: min morgonpromenad i Langkawi innan flyget gick🌸
Vill också säga tack till alla som följt vår resa här på bloggen och insta! Nu stänger vi den här Thailand/Malaysia-kategorin här på blöggen och blickar framåt mot nya framtida resemål🌞 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress