MALINJONSSON.NU

A Good Sunday
Åh vilken bra söndag jag har haft! Började dagen med att kliva upp halv fem (haha jäkla jetlag). Åt en god frukost och hängde sedan framför tvn och kollade OS, tog ett break strax innan lunch och skrev klart mitt CV. Har skjutit upp det alldles förlänge, så skönt att det är gjort nu.
Sedan åkte jag till stan för att plocka upp Kattis, men när jag kom hem till henne så hade hon köpt röda rosor och örhängen till mig, världens finaste😍 Jag älskar ju blommor mer än livet typ, så jag blev sååå himla glad!!
Men sedan drog vi vidare på fotbollsträning. Äntligen är jag tillbaka. Har saknar fotbollen sjukt mycket dessa 4 veckor. Men nu så, är man back on track. Foten känns skaplig, bara tejpen håller så funkar det nog❤️⚽️
Efter träningen var jag svinhungrig så svängde in på maxi och köpte en sallad och cola zero för att sedan rulla vidare mot Bäschö och hälsa på kusinen. Vi åkte till hennes nya lägenhet och kikade, så fint hon har fått det. Ser framemot lite myskvällar där hehe.
Annars så har jag bestämt mig för att börja plugga. Tanken slog mig idag och sedan när jag och min kusin satt kvar i min bil och pratade om livet och allt möjligt så bestämde vi oss båda två för att köra på samma linje. Kommer bli grymt att ha en pluggkompis, så kan vi peppa varandra och samtidigt umgås massor<3 
Kunde inte fått ett bättre avslut på veckan. Hoppas ni också haft en bra söndag. Kraam🌸