28 februari 2018

Homeland

Allmänt

Good morning! Har uppdaterat lite dåligt den senaste tiden, men jag har varit så himla trött. Det var längesedan jag tränade på den här nivån så jag tror jag är lite nedbryten och tappat energin. Igårkväll var det fotbollsträning, en riktigt bra träning. Det var full fart genom hela passet och jag är sjukt trött i kroppen just nu. Dock känner jag mig lite piggare idag konstigt nog. Alltså i måndags låg jag i soffan i stort sätt hela dagen för jag var helt slut både mentalt och i kroppen. Låter som värsta veklingen haha, men det är fan sant. Jag kunde inte göra något trots att jag försökte. Men tror det börjar vända nu, ikväll är det dags för ett pass på iBalans igen, är taggad och ser framemot sista passet. Tycker det är sjukt roliga och bra pass vi har där på ibalans, så hade faktiskt velat fortsätta ha dom genom hela säsongen.
Men det jag skulle säga i detta inlägg var egentligen ett tips om denna serie, Homeland. Nu när jag varit lite låg har jag plöjt igenom en hel säsong på bara några dagar. Började kolla på säsong 1 nån vecka innan jag åkte till Thailand och är nu redan på säsong 4. Tycker att den är riktigt bra och kan varmt rekommendera den om man gillar genrer som drama & thriller.
 

25 februari 2018

Söndag

Allmänt

Hello Sunday. Började dagen i vanlig ordning att titta på OS, och Stina kämpade till sig ett härligt brons i 3 milen. Alltså jag har följt detta OS slaviskt nästan. Så imponerad av vilka insatser de gör. Det är inte många som klarar av vad de gör.
Annars så har jag haft fullt upp de senaste dagarna. I fredags var jag och Kattla till Gävle, en härlig tripp med en sån fin vän. Och sedan igår kom Vicke hit och började med att ge mig en present, finaste miss färss. Vi hade tänkt köra skoter i helgen men det blev lite kallt så vi körde ett gympass igårmorse istället och åkte sedan och åt en riktigt god lunch in the city satt säga, pizzerian i byn. Det blev grillspett och tsatsiki, sjukt gött! Sedan blev det en promenad på eftermiddagen innan vi slängde oss i soffan.
På kvällskvisten skjutsade jag hem Vicke vire och drog sedan på hörnet, en ny restaurang i stan. Jag och järngänget tog igen förlorad tid och hade en mysig kväll. Jag tog en älgburgare, och var jätte nöjd med maten. De andra var inte lika nöjd med deras rätter så de var synd. Men jag har inget att klaga på!
Nu: fortsätta ladda inför DM-match ikväll. Jag har nästan inte tränat nå fotboll sedan Thailandsresan, men det blir väl kanske någon minut ikväll ändå. Matchen spelas i Ljusdals hall, så det blir roligt! Hoppas ni haft en härlig helg!❤️
Idag blev det ett intervallpass på hemmaplan så slipper jag åka till Hudiksvall ikväll för 25 minuters löpning. Det är på två sätt, det blir ju alltid gjort om man åker ner men det gäller att ha diciplin och verkligen köra max själv också. Och idag hade jag energi, så på förmiddagen brände jag av ett riktigt svettigt pass på egenhand!
Så här såg passet ut:
Uppvärmning jogging 5 minuter.
1 minut högintensiv löpning på springmattan.
30 sekunder: ner från mattan, springer bort 5 meter, burpee utan hopp, springer tillbaka, burpee utan hopp, springer bort igen och ytterligare en burpee, sedan tillbaka och vila 30 sek innan nästa minut börjar med intensiv löpning.
Detta körde jag 11 stycken av. Sedan nerjoggning 5 min och körde 5-10 min ytterligare promenad för att få bort lite slagg. Så jävla gött pass! Mår så bra när jag pumpar ur mig rejält!!