Detta kan ha varit sista gången i skidspåren denna säsong. I helgen åker jag nämligen bort och sen till veckan ser det ut att bli varmt dygnet runt så då ryker nog skidspåren ganska snabbt.
Hur som helst har jag verkligen fått skidglädje denna säsong. Har nog aldrig åkt så mycket skidor i hela mitt liv som i år, så det känns bra.
Till sommaren ska jag köpa rullskidor, måste fortsätta träna nu inför vasan. Blir så mycket roligare om man tränar, annars blir nog 9 mil en riktig pina, så jag hoppas jag fortsätter känna glädjen för skidträningen även i sommar. Hehe om jag inte kör åt helvette på rullskidorna då vill säga.
Idag hamnade jag ur spår i en nedförsbacke och höll på köra rakt in i ett träd men fick stopp precis innan, haha tur inte farsan var i spåret precis bredvid just då, för då hade det gått åt helvette😂 Men jag ramlade inte i alla fall, huvudsaken de haha!
Här kommer lite bilder från imorse, så jäkla härligt och roligt att pappa är med. Jag var less efter första varvet för tyckte inte föret var det bästa, så det var mycket tack vare pappa som jag ändå fortsatte. Och på de 4e varvet satte jag PB på bästa varvtid denna säsong. Så det var roligt. Jag tog ett 5e varv också för att komma ner lite i varv. Så blev en dryg mil idag. Välbehövligt eftersom jag missade två fotbollsträningar denna vecka pga jobb. Men nu ska ja sluta jalla så ni får njuta av lite härliga skidbilder =)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress