MALINJONSSON.NU

Lördag i fjällen
Började dagen med att gå på spa med mamma. Det var så himla mysigt och välbehövligt! Jag är så sliten i kroppen, ont överallt känns det som, men man ska inte känna efter så mycket... Dock högg det till i ryggen igårkväll när jag skulle bära in skidpjäxorna och grejer till stugan. Så jag håller tummarna att jag klarar mig från ryggskott.
Men hur som helst så var spat magiskt, vi körde Spa Ritual - Active Muscel Treatment. Tänkte att det kunde vara bra för mig hehe. Avslutade med att bada isvak 2 ggr. Så jäkla uppfriskande! Att man inte unnar sig detta oftare... För det är ju helt underbart!
Efter spat var vi helt utmattade och hungriga så det blev en god pasta alfredo med biff på olearys. Alltså bästa jag ätit på länge! 
Senare gick vi till stugan och hämtade bilen för att åka till Chokladfabriken. Sedan vidare upp till Copperhill (så fin utsikt därifrån!). Tittade också på en massa hus/stugor. Vilka byggnader det är här, och jäklar vad det fortfarande byggs mycket. Vi såg även Zlatans stuga, eller hus passar väl bättre att säga egentligen hehe.
Var iväg på affärn och tippade trav också, hahaha jag har verkligen blivit en pensionär! Inte bara i själen längre, utan ända ut i fingerspetsarna hehe.
Nu ska jag byta om och fixa mig lite inför middagen ikväll. =)