15 april 2018

Home

Allmänt

Hemma efter en riktigt bra helg i Härnösand med fotbollslaget. Sånna här helger är superviktig för sammanhållningen, man känner hur man blir tajtare direkt. Jag behövde verkligen den här helgen. Jag behövde umgås med likasinnade människor, som brinner för samma sak som en själv. Jag fick känna fotbollsglädje igen. Och framför allt ta ut mig själv fysiskt. Jag är bokstavligen sopslut just nu, har över 2 mil i benen idag enligt min applewatch. Jag kommer att ha stora problem med att ta mig upp ur sängen imorgon hehe. Skönt på ett sätt också.
Imorse vaknade jag långt innan de andra. Jag har blivit en riktig morgonmänniska den senaste tiden. Så vid halv sju var jag ute och gick en timme. Rensade lite tankar och njöt av det fina vädret.
Efter promenaden gick jag på rummet till de andra som precis vaknat. Sedan gick vi ner till frukosten som förövrigt var gudomlig!! Så jäkla god. Var inget speciellt men det var precis det man behöver. Efter frukosten så såg jag och Kattis en gästbok på hotellet, och självklart måste man ju lämna ett litet avtryck ;-)
Men summa av kardemumma så har helgen som sagt varit grym. Det har gått så fort vilket talar för att vi haft roligt. Nu är det bara två veckor till seriepremiär, helt sjukt egentligen. Men jag känner mig hyfsat förberedd.
Hoppas er helg varit fantastisk, vädret har ju varit on point alltså! Kram på er<3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress