MALINJONSSON.NU

Gameday
Onsdag och gameday stod på schemat. Men jag började dagen med jobb på coopen.
Jobbade åtta till halv fem och drog sedan direkt till stan på samling. Haft en bra känsla i kroppen hela dagen och senast på träningen kändes kroppen pigg.
Visste redan innan att det skulle bli en tuff match, vi hade nästan halva laget borta och att sedan möta ett elitettan lag på det är kanske inte de bästa förutsättningarna. Men samtidigt hade inte dom de bästa laget heller och trots att vi har många borta gör vi det bra. Jag tycker vi vågar hålla i bollen och vi försöker spela fotboll i 90 minuter. Samtidigt är det solklart att det ska vara skillnad på div 2 och elitettan. Men trökigt att det blev lite stora siffror ändå. Men det blev inte tvåsiffrigt i alla fall ;-)
Konstigt nog tyckte jag det var riktigt roligt att spela fast vi torskar med 9-2. Jag är inte i toppform just nu men jag känner att orken börjar komma på sin plats och idag fanns motivationen där så jag åkte trots förlusten hem med en go känsla. 
Jag hade som ni ser här ovan min träningsklocka på mig. Är helt trött i kroppen nu och det är inte så konstigt... Har nästan 2 mil i benen idag. Blev lite rännande på jöbbet också idag. Imöra ska jag på arbetsintervju igen och sen är det träning på kvälla! =)