15 april 2018

Fotbollscup

Fotboll

Här kommer ett gäng bilder från gårdagen! Började att spela match vid kl 12. Det blev en vinst på 10-1 mot Selångers andralag, så motståndet var väl inte det bästa.
Jag fick spela mittmitt för första gången sedan jag var kring 7-8 års åldern kanske. Det var faktiskt riktigt roligt, nästan roligare än att vara forward.
Efter matchen åkte vi och käkade lunch på nått ställe, blev en riktigt god lasange och sen checkade vi in på hotellet och jag och mina rumskamrater fick det bästa rummet haha. Svit med bastu och grejer. Det gäller att ha flyt i livet =)
Det blev en match till vid kl 17, men då bytte vi ut halva laget så alla ska få mycket matchtid, så då spelade jag inte. Torskade den matchen med typ 4-1 mot Härnösand om jag inte minns fel?
Efter matchen så blev det middag. Jag tog en pasta med oxfilé. Den var så jäkla god! Brukar aldrig välja pasta när jag är ute, men detta var inte sista gången kan jag lova.
Efter middagen gick vi förbi Hemköp. Jag hittade denna i frysboxen, och den var svingod!! Som barerna fast 10 ggr godare! 
När vi kom tillbaka på hotellet kom alla över till vårat rum eftersom det var störst ;-) Vi kollade på lights out och sedan slocknade jag direkt när alla gick hem.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress