25 april 2018

En liten paus

Allmänt

Hej bästa ni! Jag tar nu en paus härifrån ett tag. Har mycket på den personliga fronten och vissa saker behöver få falla på plats. Känner att jag inte har energin eller motivation för att skriva här just nu. Så vi hörs när vi hörs! Kan hända att jag är lite aktiv på instagram (malinjonzon) så följ mig där om ni vill. Ha det bäst hörrni och kram på er!  

22 april 2018

En bra vecka!

Allmänt

Då var man hemma igen efter en helg i Åre. Jag har precis varit i Hudik på träning. Så det blev mycket bilåkande idag men jag gillar ju att köra bil.
Har haft en grym vecka överlag. Har gjort en bra träningsvecka trots att kroppen är sliten. Nu går vi in i premiärveckan och det ska bli så jäkla roligt att serien drar igång nu på lördag!! 
Hoppas ni också haft en bra vecka! =)

21 april 2018

Thyras Matsal

Allmänt

Kvällens middag bokade vi in på Thyras Matsal som är en restaurang på Totts hotell. Så är ni i Åre rekommenderar jag verkligen att man äter här. Trevlig personal, härlig utsikt och gudomlig mat!!! Jag tog röding, brukar alltid äta kötträtter men blev sugen på att prova något nytt, och jag har bokstavligen aldrig ätit en godare fisk! Den smakade så himla mycket och bara smälte i munnen. 
Efter middagen så tog jag och mammsen en promenad här i byn. Vi tog på oss täckbyxor och täckjacka och trotsade storm-vädret. Finns ju inget dåligt väder sägs det.
Imorgon rullar vi hemmåt igen. Det blir nog ganska tidigt för att jag ska hinna hem till fotbollsträningen. Har i alla fall haft en super härlig helg, lugn och skön!