MALINJONSSON.NU

Milen avklarad

Herregud alltså. Får man vara lite stolt över att man klarade milen imorse? Ja fan å, lite stolt i alla fall. Och att jag fixade det under en timme. 58 minuter checkade jag ut på. Jag har kämpat så mycket med tuffa tankar, kosthållning och en jävlig kropp som inte velat sammarbeta. Men idag tror jag på att bita i och ha tålamod. Lyssna på kroppen men samtidigt ha ett jävla diciplin. Ett av mina stora mål detta år har varit just träning, och att klara milen var ett stort delmål som jag nu kan bocka av.

Jag har haft många svackor, men jag har inte gett upp, jag fortsätter att köra på. Nu är jag faktiskt rätt nöjd över min fysik. Men jag är inte klar. Man blir aldrig klar. Det gäller att bara fortsätta och köra. Målet är nu att bibehålla det här, men också utvecklas ännu mer. Kanske blir nästa utmaning 12 kilometer =)

Nu ska jag försöka fixa nått käk innan jag ska iväg på jobbet. Jobbar hela veckan, men ledig i helgen och då är det match, samtidigt måste jag ta itu med lägenheten. Nästa fredag flyttar jag så börjar bli lite tajt på tid.

Men förresten måste tipsa om denna salva. Bra för återhämtning. Svalkar och lindrar smärta =) 5/5 toasters om ni frågar mäj. Nu ska ja kleta på lite on the legs satt säga.