MALINJONSSON.NU

Fotbollslördag och behandling
Tjena! Hoppas ni haft en grym vecka och helg. Igår lirade vi mot seriens jumbo Ljusne. Första halvlek ägde vi största delen av spelet och hade massvis med chanser. Men Ljusne får en kontring och sätter den direkt och efter det målet får dom energi och jag tycker dom visar att dom har att göra i division 2 ändå. För våran del är det tur att det är 90 min att spela på för i andra halvlek tar vi över och vi vinner tillslut med 6-1. De var i sista minutrarna målen rasade in för oss och jag tror att det är orken som motståndarlaget går bet på. Det är lika som jag sa om Hille, jag tycker Ljusne förtjänar att ha mer poäng. Nu har jag inte stenkoll på hur de presterat i tidigare matcher, men det känns som det kanske är i slutet på matcherna de fallit på målsnöret...

I alla fall jävligt skönt för oss med 3 pinnar. Var bokstavligen helt slut i kropp och huvud igår efter matchen. Men det var en riktigt rolig andra halvlek igår. Bara två matcher kvar nu. Jag ser så himla mycket framemot ett uppehåll just nu. Även om fotboll är det bästa jag vet har jag haft det tungt, så jag behöver en paus. Men innan dess, fullt ös och fullt fokus 2 veckor fram! =)
 
Annars idag så har jag varit ute på en återhämtningsrunda, joggade en stund, gick några meter, joggade lite till osv. Men tillslut gick det inte längre, benhinnorna började yla. Men för en stund sedan var jag på behandling hos en kroppcoach som jag träffade första gången för cirka en månad sedan. Jag har under de senaste 5 åren haft stora problem med benhinnorna. Fattar inte att jag inte fått nys om denna coach förut. För jäklar vilken skillnad på bara en månad. Vissa dagar är såklart värre, men det har skett en stor förbättring.
Han använder sig av laser samtidigt som jag äter omega 3 olja, omega 3 är ju bra mot inflammationer, och det är ju oftast orsaken till att man har ont i benhinnorna. Att det är inflammation i dom.
Förutom att behandla benhinnorna så har vi även tagit blodprover. Så idag gick vi igenom mina provsvar och det är sjukt vilken obalans jag har i kroppen. Inte konstigt att man har ont. Har ätit en olja i en månad nu som ska återställa balansen, men till en början mådde jag så illa av den. Så jag hoppade över några dagar, men sen började jag äta igen och nu går det bättre. Men ska försöka följa det här slaviskt framöver, så det blir riktigt bra resultat. Men för att få de bästa resultaten ska man tänka på den övriga kosten också, och det har jag gjort bra de 2 senaste veckorna, om jag får säga det själv.
Jag ska berätta mer ingående om det här senare. Allt hänger liksom ihop med varandra. Oljan är bra, men man måste också tänka på kosten, samtidigt som kroppen behöver motion och sömn. Men först vill jag ha lite koll själv på hur allt fungerar och om det fungerar. Jag ogillar att rekommendera något som inte funkar. Men nu börjar jag tro på det här. Var riktigt skeptisk från början, men när man börjar märka resultat som man aldrig kunnat se tidigare, ja då är det svårt att säga att man inte tror på det. Och det är ju bra!