MALINJONSSON.NU

Fotbolls fredag

Igårkväll bar det av mot Edsbyn för match. Jag har varit riktigt taggad de senaste matcherna. Jag fick någon glöd för ett par veckor sedan som jag inte haft sedan förra året.

Det som gjort att jag förmodligen fått glädjen tillbaka är nog att jag inte haft lika ont som jag brukar ha. Jag har fått vara frisk och hyfsat skadefri. Det tär ju på en, att aldrig kunna köra 100%. Men igår kändes kroppen riktigt bra.

Ni som kanske lirat själv vet väl känslan när man orkar, och när det liksom känns som man är på banan, både mentalt och fysiskt. Då kan man bara köra på och ha så jävla roligt. Igår var en sån dag. Och jag är så himla tacksam för det.

He he här ovan var man inte lika tacksam över domarens beslut.

Matchen slutade i alla fall 0-2. En skön seger till oss som just nu ligger trea i tabellen. Här nedan är jag och scötten. Jävla pärla hon fixade i 0-1 målet. 

Idag har jag så himla ont i gammel kröppen. Fattar ej hur jag kan ha träningsvärk, man spelar ju match varje vecka. Män de måste varit nå nya muskler man råkade aktivera denna match då ;-)

Nu ska ja ta en ingefära shot, har varit konstig i halsen ett par dagar. Vägrar att bli sjuk nu, bara en vecka kvar av säsongen nu ju 💟
#1 - Anonym

Härligt! Jag vet precis hur du menar.