MALINJONSSON.NU

Tuesday
Redan tisdag. Herregud vad dagarna går. På söndag är det första advent, så mysigt. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att träna och sedan jobbat några timmar nu på eftermiddagen.
Igår däremot var jag i stan och fixade i min lägenhet tills fotografen skulle komma och ta bilder. Tror de kommer bli jätte bra. Det är lite vemodigt att sälja sitt allra första egna hem, men det blir nog bra.
Titta vad fint jag har haft det, så många fina minnen i denna lilla två, som någon annan förhoppningsvis kommer skapa egna härliga minnen i framöver.  
(null)
Men nu ser jag mycket framemot vad mitt nästa boende kommer att bli.⭐️

Söndag kväll
Hej på er. Hoppas ni haft en kanon helg. Jag har känt mig låg i helgen, jobbade igår och jag kände mig som ett vrak hela dagen, hade ingen lust med någonting, men när man jobbar i butik är det bara att hålla skenet uppe. Dock lyckades jag inte dölja det lika bra för chefen hehe. Jag jobbade idag också men idag kändes det bättre.
Åt nygräddade våfflor när jag kom hem från jobbet, och sen tog jag på mig springskorna och körde 5 km och styrka efter det. Var så nära på att skita i träningen idag, men jag behöver träningen för att må bra. Efter träningen unnade jag mig en stund i bastun, så nu känner man sä som en ny människa heh.
(null)
Kvällens fundering: jag undrar hur mycket jag svettas ut per pass hehe. Bäst man fyller på med water fan.🏃🏼‍♀️😅
Torsdags fys
Hello there. Nu var det några dagar sedan igen. Jag har jobbat och mest tagit det lugnt. Men idag klev jag upp 4 och började koka risgrynsgröt, hehe fråga mig inte var det är för fel på mig. Så vid 7 blev det en redig frulle med gröt, skinkmacka och ägg. En riktig uppladdning inför dagens träningspass som jag planerat in.
Först började jag med några övningar jag fått av min coach som jag går till en gång i månaden. Det tog cirka 20 minuter och innehåller övningar för rörlighet och styrka. Har nedsatt rörlighet i höfter, och ja, lite överallt skulle väl jag säga haha!
Sedan körde jag styrka och intervaller. Här är passet:
Styrka: 12 rep x 4 varv
1. Utfall med kettlebell
2. Situps
3. Rygglyft
4. Draken (6 på varje ben)
5. Plankan med benuppdrag (6 på varje ben)
Intervaller: 8 stycken
40 sek full fart på springbandet + 20 sek vila 
Jag varierade min styrka för att inte belasta mitt löparknä, så jag bytte ut utfallen på de sista varvet med vanliga knäböj som ni ser på första bilden. På sista övningen (plankan med benuppdrag), bytte jag ut övningen mot två andra övningar , ett varv körde jag burpees & ett varv mounten climbers. Lade till en magövning efter situpsen de 3 sista varven också för att maxa lite.
Så om man vill köra mitt pass här uppe så kan man ju lägga på mer eller mindre övningar, samt mer/mindre repetioner om man känner att man ligger på en annan nivå än mig. Jag har inte tränat styrka på flera månader så kände att det här var ett jobbigt pass. 
Hade tänkt köra 10 intervaller, men benen hängde inte med för fem öre så jag hoppade av efter 8 för att inte tuppa av😅