MALINJONSSON.NU

Tusen tack
God morgon. Vill börja med att tacka för allt stöd och all den fina respons jag fått efter förra inlägget. Blir alldeles varm och rörd av era fina ord och kommentarer. Jag skrev inlägget dels för min egen skull men också för att jag vet hur många det är där ute som mår precis som jag men inte vågar prata om det. Jag hoppas att jag kan hjälpa någon annan med att berätta om mitt mående. Jag minns att jag själv kände så för några år sedan, när min akne var som värst. Jag trodde bara att det var jag som såg ut så och som mådde så dåligt över det, men så kom jag över en artikel där en tjej berättade att hon mådde psykiskt dåligt över samma sak. Jag önskar ju ingen i hela världen att må så dåligt som jag gjorde, men där och då blev jag så lättad och för en stund kände jag mig inte som den ensammaste människan på jorden. Så det var egentligen drivkraften till att jag skrev mitt förra inlägg. För kan jag få en endaste människa att må lite lite bättre, så var det värt varenda sekund jag lade på att skriva förra inlägget.
Sen hade vi ju match i lördags och det gick inte så bra. Inte för mig och inte för laget. Jag fick kliva av efter tjugo minuter. Hade det varit för en vecka sedan hade jag gråtit, men jag kände mig stark ändå. Dels för att det gjorde så jävla ont i benen så jag hade nog inte tid för att gråta hehe. Närå. Men en god vän sa något klokt till mig som jag själv också tänkt på massor och det är att man måste acceptera saker för vad det är och utgå därifrån. Och det är så jävla sant. Det är bara acceptera och gå vidare och göra det bästa av situationen. Det kan vara tufft och det är klart man ska få vara ledsen, men man kan inte sitta och älta samma sak hur länge som helst. Man gör bara sig själv illa. Jag älskar fotbollen över allt annat, och jag ska göra mitt bästa för att ta mig tillbaka så snabbt som möjligt. Men så länge jag inte kan spela fullt ut så måste jag acceptera det för min egen skull. Annars kommer jag bara må ännu sämre och det tar alldeles för mycket energi som jag istället kan lägga på annat.
Lördagskvällen blev i alla fall roligare. Åkte till kusin som ordnat en överraskningsfest åt sin pojkvän. Det var så himla trevligt. Filmade lite, så ska försöka få till någon liten vlogg av det.
Min kusins mamma är bäst på att göra jordgubbstårta, med maräng och grejer. Godaste. Så ja, det blev lite fusk i helgen.
Och så här såg jag ut i lördags. Så jäkla skönt med byxdress. Måste införskaffa mig fler sånna.
Och här har vi världens bästa kusin. Herregud vad hon har planerat inför denna fest, och tänk vad bra det blev. Så roligt att se din utveckling de senaste åren. Du växer och blir en sådan fin människa. Löv you<3