MALINJONSSON.NU

Sjukstuga

God morgon! Hoppas det är bra med er. Hos mig är det inget vidare faktiskt. Blev sjuk i måndags och har mått skit sedan dess. Blir så less att när jag väl kommit igång med kost och träning så ska jag bli sjuk. Jag vet att man ska bita ihop och hålla huvudet högt. Jag vet allt det där. Men ändå så gör jag det inte. Jag har fuskat med kosten. Men nu är det en ny dag och jag ska tammefan inte fortsätta i gamla skit vanor. Men jag kommer lägga om kosten till ett mer hållbart koncept nu ett par veckor och se om jag kommer må bättre. 

"Du tänker alldeles för mycket Malin" fick jag höra igår, och ja det gör jag. Jag tänker på varenda smula jag stoppar i mig och det tar så jäkla mycket energi. Nu ska jag försöka sluta tänka så mycket. Träna och äta lämpliga portioner och hålla sig borta från godsaker. Egentligen är det inte svårare än så, och jag tror jag gick in för hårt nu de första två veckorna så jag kom av mig helt nu när jag blev sjuk. Men jag försöker se det positiva, det är bara tre dagar och jag är så himla sugen på att komma tillbaka till träningen när jag blir frisk, så det känns bra trots allt!

Här är min frukost, var inte alls sugen på något så tog och gjorde mig en smoothie. I den hade jag frysta hallon, kvarg, banan och kiwi. Mycket gott må jag säga. Ha en underbar dag så hörs vi när jag blivit lite piggare!