MALINJONSSON.NU

Frukost tips
Godmorgon från ett grått och regnigt Hassela. Jag ska strax ta och göra mig klar och dra på jobbet men tänkte tipsa om en nyttig och hälsosam frukost. Detta är något jag fick tips om att äta när jag skaffade mig ett kostschema. Laktosfri kvarg från Lindahls utan tillsatt socker, osaltade nötter och bär. Det är svin gott och nyttigt, jag personligen väljer detta alla dagar i veckan istället för en vanlig yoghurt som innehåller 3% fett och massa onödigt socker. För denna kvarg från Lindhals är minst lika god om inte bättre. 
Ett tips från the coach är att blanda ut kvargen med lite vatten så blir den godare och får en mer konsistens som yoghurt. Jag som tränar rätt mycket skulle äta 225g kvarg, 30 gram nötter och 1 dl bär. Men jag tycker att 225g kvarg känns rätt mycket så jag brukar ta lite mindre. Men det gör man ju som man vill med =)
Detta funkar även utmärkt tills kvällsfika eller mellis. kan tipsa om att blåbär är svingott till vaniljkvargen och sen brukar jag köra hallon i hallonkvargen, blir mycket hallon då men det är bara gött sörrni!!