MALINJONSSON.NU

En poäng mot Valbo!
Godmorgon! Sitter nu på träningscykeln och kör lite intervaller. Efter gårdagens match känner jag att jag behöver jobba extra mycket med fysiken.

Igår var vi som sagt till Valbo och spelade. Kände redan i bussen påväg dit att vi skulle ta poäng. Jag visste inte om jag skulle kunna spela något för har kört rehab samtidigt som jag varit sjuk den här veckan. Men i alla fall så kändes det skapligt på uppvärmningen så blev riktigt sugen att hoppa in. Så när jag fick chansen i halvtid så kändes det bra. Det var länge sedan jag kände det här suget på fotbollen. Och det är mycket tackvare vilka som man har bredvid sig på planen. Utan dessa tjejer och tränare och hela faderullan så hade det inte betytt ett skit.

Matchen slutade i alla fall 1-1 och vi fick med oss en poäng. Jag fick trycka dit en stänkare och det behövde jag verkligen för självförtroendet.
Nu ska jag köra klart här på biken, och senare idag vankas det jobb. Ha en härlig vecka hörrni!
Bilder tagna av Peter Scott
#1 - Jenny

Härligt!
Vet hur mkt sånt betyder för självförtroendet hos en som alltid varit den som gjort alla mål till att vara den som aldrig får till det.. (inte för att det kanske är så för dig) :)

Svar: Ja men exakt, förstår precis vad du menar! :) Hehe jo men branog å, ibland låser det sig och man undrar vad fan man ens gör på en fotbollsplan. Önskar man kunde spola tillbaka tiden då allt gick som på räls. Men kanske att bäst-före datumet har varit på sina bästa fotbollsår haha :)
MALINJONSSON.NU