MALINJONSSON.NU

En dålig vecka

Hej på er. Ursäkta min dåliga uppdatering denna vecka. Jag har haft en dålig vecka på många fronter och har då inte orkat engagera mig i något annat än mig själv, jobbet och fotbollen. Men nu så har jag samlat nya krafter sörrni. Men tänkte ändå nämna en tråkig händelse som jag var med om förra veckan, som jag tog åt mig mer av än jag trodde att jag skulle göra, och som delvis satte sina spår på denna vecka. Men nu känner jag mig starkare än någonsin och ska fan aldrig ta emot sån här skit en gång till!

För det var som sagt en dag förra veckan, som jag hamnade i en något nedvärderande konversation med en äldre man. Han tar mig på magen och frågar om jag är gravid. Jag blir chockad över att han frågar samtidigt som jag blir knallröd i ansiktet medan jag garvar och förnekar det. Jag har den senaste tiden mått dåligt, vilket han vet om, jag har tröstätit samtidigt som jag har tränat mycket mindre än jag brukar pga skador och sjukdom. Tycker redan där, att när man vet om att en person haft det lite tufft så är det kanske det sista man behöver höra, att man ser ut som om man vore på smällen. Men visst, en kommentar om att jag ser lite preggo kan jag ta. Så jag tror kanske att när jag säger "nej jag är inte gravid", att han ska skämmas lite och byta samtalsämne. Men icke. Då undrar han hur det går med fotbollen med tanke på att jag blivit så stor. Och jag blir så förbannad på mig själv att jag ens försökte försvara mig. Jag borde där och då frågat om han ens hör vad han själv säger? Men istället hamnar jag i någon jävla försvarsposition, "jag har ju kommit igång med både fotbollen och gymmet nu". Och vet ni vad han säger då? "Jaha så du siktar på att gå ner några kilon?". Haha, snälla, jag trodde verkligen inte att folk kunde beté sig så här. Min viktuppgång är tydligen ett problem för honom. Jag fick på riktigt ont i hela mig när han fortsätter att mala på nedvärderande kommentarer. För där var det inte slut. "Men det måste ha gått snabbt?", säger han till mig. Vad tycker han att jag ska svara på det? Där står jag och ska försvara mig igen. Jag vet, jag borde reagerat på ett annat sätt än vad jag gjorde. Ingen ska ta emot sådan här skit. Och detta är inget jag någonsin skulle stå för, hade jag stått bredvid som tredje person i denna konversation hade jag defitivt gått in och frågat vad i helvette han höll på med.

Men vad får en person att tro sig ha rätten att trycka ner en annan människa? Jag ser det som att man mår dåligt själv och måste trycka ner andra för att må liiiite bättre själv. Fast jag har själv mått dåligt och skulle för allt i världen inte hacka ner på någon annan? Då skulle jag bara må ännu sämre själv och få dåligt samvete. Men vissa människor har väl inget samvete. 
Men med detta vill jag bara säga att vi är är bra precis som vi är och ta för guds skull ingen skit!! Låt ingen få dig att känna dig mindre på något sätt! Sånna personer klarar vi oss utan. Höj varandra istället!
PEACE OUT
Måndag

Hello monday! Så jäkla skönt att man är ledig på måndagar ibland. Men jag var så jäkla trött imorse alltså, ville bara sova men åkte på gymmet och körde lite i alla fall. Fick skjuts av vapendragaren miss Forss på hennes bike. She's back in town. Så himla roligt att ha henne hemma igen, har saknat henne massor!! Men blev lite skraj ett tag på hennes hoj. Väl framme så pumpade vi lite på Friskis innan vi begärde oss hemåt. Nu ska jag bara chilla framför The Blacklist, och ladda om för ikväll är det dags för fotbollsträning igen. 

Igår körde jag lite återhämtningsträning med morsan. Så vi tog en sväng med biken. Blev nog nästan två mil. Så himla skönt att vara ute nu när värmen kommit. Hoppas den är här för att stanna!! Och herregud vad fint man bor hörrni, man blir ju nästan tårögd =)

Fotboll när det är som bäst

Igår tog vi finally en trepoängare. 4-0 mot Selånger 2. Så jäkla gött. Det var så himla roligt att spela. Skit bra väder, bra inställning och riktigt bra fotboll. Min sista maxlöpning i typ den 86e minuten kan vara den jävligaste någonsin, den tog stendö på mig. Ändå spelade jag bara 30 min i första och hoppade in efter cirka 10 min i andra halvlek. Alltså jag minns inte sist när kondisen var så här ur form. Men nu kan det bara bli bättre!! Känner mig redan piggare i kroppen. Men trots att orken tar slut så känner jag mig rätt så stark i dueller, det är inte många som tar sig förbi mig när jag breder ut mina hasselavingar hehe. Nä men jag skulle vilja bli ännu starkare och snabbare. Skulle vilja gå ut och springa nu, men måste vara klok också, i veckan tränar vi på konstgräs så då är det nytt underlag igen. Hoppas att det inte blir för mycket för mina benhinnor som jag nu tampats med några veckor. 

Men herregud vad jag älskar detta lag. Inget får mig att må så bra som att vara på planen med er<3