MALINJONSSON.NU

San Francisco

Igår packade vi ihop våra grejer och drog till flygplatsen i Las Vegas. Där skulle planet gå mot San Francisco. Här var vi sjukt redo för nya äventyr..

Flyget dit tog bara en dryg timme och sedan tog det inte länge förrän vi var på hotellet. Trodde det skulle vara mycket kyligare här men San Francisco bjöd på svensk-sommar-värme, så slängde av mig brallorna och drog på mig en klänning. Sen spenderade vi eftermiddagen i staden där vi tog en burgare och en skön promenad i solen. Det finns fina vyer att se här, men man har sett mycket hemskt också, tyvärr.


Jag (vi alla) är förvånad över hur illa det är med människorna här. Det ligger folk på gatan som är medvetslös, man vet inte ens om dom lever. Så hemskt att se. Det här förekommer ju överallt i hela världen, men det blir så jäkla tydligt när man bara går en meter ifrån dem. Det är sånna här gånger man är så otroligt tacksam att man är född i Sverige och att man inte hamnat på dessa banor själv, för tro mig, det behövs inte mycket för att själv hamna på fel bana.