MALINJONSSON.NU

Route 84

Gooodmoorning! Idag är det min första lediga dag efter 8 dagars jobb. Det har varit sjukt skönt att jobba mycket nu på slutet, det får tankarna på annat håll och det har faktiskt varit bättre än att lira boll och då kan man ju tänka sig. Men ikväll ska jag faktiskt träna igen efter en lång sjukvecka med halsont osv. Lite drygt att hela tiden börja om, men jaja inte så mycket att göra åt saken än att kämpa på.

Och justja, i lördags efter jobbet så lyckades jag, Fellan, Myran och Jenny B hitta en kväll som passade alla. Så då åkte vi ut på route 84 som vi pratat om sen i höstas tror jag haha. Måste bara poängtera att det är så roligt att vi fyra "fann" varandra på gymnasiet och att vi fortfarande hänger. Så goa jänter som alltid får en på bra humör ! Vi pratade om en trip till Norge i sommar, så vore verkligen roligt om det  också blir av =)

Och här får ni en bild på efterrätten. Mycket gott, fast bären var ingen höjdare, det var nån likör och det var inget för mig men allt annat var mycket bra =)