MALINJONSSON.NU

Roadtrip i USA
Det är måndagkväll här och nu är vi inne på 6e dagen, tiden går fort men känns ändå som vi varit här längre. I morse började vi vår roadtrip mot Los Angeles. Först åt vi en frulle på Subway och sedan drog vi på Hertz där vi hyrt en bil. När vi kommer till bilen så var det punka på ett av däcken, så då fick vi vänta en timme på en ny bil. Efter mycket om och men så kom vi iväg. Här har vi stannat efter vägen för att ta en lunch.
Efter lunchen körde vi vidare till Carmel, där var det en fantastisk utsikt mot havet och flera stycken som surfade. Gud vad jag också skulle vilja lära mig det. Har funderat på att resa minst ett par månader till hösten eller början på nästa år och blir det så, då ska jag faneme gå en surfkurs. Fast det lär bli dyrt så många lektioner som jag lär behöva hehe.
Några timmar senare kom vi fram på Sand by the Sea och här ska vi spendera natten innan vi rullar vidare imorgon. Så ikväll tog vi en middag här vid hotellet. En riktigt god sallad och sen en saftig köttbit på det. Det va såååå gött alltså! Sen måste jag säga att sällskapet är förjävla bra å, för herregud vad roligt vi har. Alla började garva inne på restaurangen så de andra gästerna undrade säkert vad fan det är för fel på oss, men de är lugnt vi är bara bonnfölk från Hassela. Inget hyffs i oss vettni.
Nä nu ska jag ta och lägga mig och lyssna på en podd. Är rätt trött efter denna dag fast vi mest suttit i bilen.