MALINJONSSON.NU

Last day in Vegas

Sista dagen här i Vegas och jag började dagen med ett pass på gymmet. Sen blev det frukost innan vi tog bussen mot Welcome to Las Vegas skylten. Det är klart man måsta se den ju.

När vi kom dit var det några meter kö för att ta en bild. Det var en snubbe som stod där och tog alla bilder. Fan vilket jobb i 30 graders värme. Tydligen var det rekordvärme för att vara mars. En riktig sommardag, gud vad man kommer sakna värmen när man kommer hem. Det är ju förjävla gött med sol.

Här ovan har ni mig och Jonta. Han är killen som får oss alla att dö av skratt då och då här på resan. Är så imponerad att han är så smart för att bara vara 11 år, my little bro.

Efter vi varit och sett skylten åkte vi närmre in till själva staden. Här ovan är vi inne i en byggnad med massa köpcenter, kan ni fatta? Det känns och ser ut som man är utomhus men i själva verket så går man runt inomhus. Alltså allt är så häftigt här. 

Jag och mina favoritkillar. Bakom oss är det en kanal där båtar brukar skjutsa runt turister. Och detta är alltså i samma byggnad, inomhus. Tänk vad mycket pengar det har kostat att bygga detta. Men vackert blev det!

När vi kom hem till hotellet så blev det en sväng till poolen. Här utnyttjas tiden till fullo kan jag säga, känns som vi varit här en vecka redan för vi gjort så himla mycket. Men det är ju bara två riktiga dagar vi haft. Och imöra flyger vi vidare mot San Fransisco. Vi hörs när vi är där. Kramis

#1 - Kristina

Vilken resa alltså. Så kul att få följa er 😊 ni verkar ha så roligt 😊

Svar: Ja verkligen! :) Det har varit en helt fantastisk resa :)
MALINJONSSON.NU