MALINJONSSON.NU

Hollywood
Men nu har vi varit och sett Hollywood skylten. Det var en av sakerna som jag ville göra på denna resa och det var minst sagt en upplevelse. För vilka sjuka vägar det var på vägen när man skulle åka till skylten, branta, smala och kurviga. Tror Jonta blev yr och jag vette fan hur jag inte blev det för jag har varit yr och mått illa typ hela resan haha. Sen trodde jag inte heller att det skulle vara en sådan turistattraktion...
För när vi först skulle åka till skylten så var det fullt på parkeringen så p-vakterna visade att vi skulle parkera längst efter vägen. Men där var det säkert fullparkerat i 2 kilometer så vi åkte till ett annat ställe och vi tror faktiskt att vi hamnade bättre till, eller i alla fall närmare.
Hade vi haft en dag till här i Los Angeles så hade vi kanske orkat tagit en promenad på 1,5 timme ända upp till skylten. Men vi nöjde oss med detta. Det blev mörkt ganska snabbt på kvällskvisten men vi fick ju några bra bilder ändå.
Imorgon eftermiddag går flyget hem så vi ska försöka leta oss till Walk of fame gatan på förmiddagen. Men herregösses vilken resa detta varit. Svårt att ta in allt man sett och gjort, men verkligen så glad att jag fick följa med och uppleva allt =)
#1 - Sara Ekman

Så himla kul :D