MALINJONSSON.NU

De senaste dagarna
I tisdags fortsatte vår roadtrip mot Los Angeles. Vi hade regn på hela resan så det blev inte många stopp efter vägen och inte så mycket bilder heller. 
Vi kom fram rätt sent på kvällen även fast vi knappt stannade någonstans. Det var så sjuka bilköer de sista kilometrarna så vi stod typ stilla i två timmar. Ganska frustrerande, men tur vi inte hade någon tid att passa. Några fina vyer fick vi ändå se trots mycket regn och dimma...
Igår hade vi lite bättre väder och spenderade vi dagen på Universal Studios. Jäklar vilket coolt ställe. Blev inte så många kort därifrån, men har vloggat hela resan, så kommer upp lite rörlig bild istället, fast lite senare. Måste hinna klippa ihop allt också och det lär vara många timmars jobb, gruvar mig redan haha.
Och idag vaknade vi upp till ett soligt Los Angeles. Riktigt gött väder, blåser lite men helt perfekt temperatur. Vi tog tunnelbanan till Santa Monica efter frukosten och spenderade dagen där. Mycket vackert ställe. Här kommer lite bilder från dagen.
Nu ska vi ta oss vidare till Hollywood skylten. Klockan är ju bara halv sex här. Så vi får se om vi kan få några bra bilder där också =)