MALINJONSSON.NU

Alcatraz cruises

Goodmorning! Här är klockan fem på morgonen. Tidsskillnaden är inte lätt att vänja sig vid men har förstått att det kommer bli jobbigare när man kommer hem, för då blir man tydligen morgontrött istället. 

Men igår vaknade vi som sagt upp i San Francisco. Vi åt frulle på hotellet och jääklar vilken god apelsinjuice dom har! Och frukosten i sig var den bästa hittills om man frågar mig. 

Efter den goda frukosten så tog vi en taxi till hamnen för att åka på en båttur till Alcatraz. 

Ja denna utflykt är väl en av de mest populära som man bör göra om man är här. Alla tyckte det var intressant men jag är verkligen helt ointresserad av historia, fast jag fick ju några bra bilder så jag är också nöjd hehe.

När vi kom tillbaka var alla vrålhungriga så vi letade första bästa ställe, och det var riktigt bra faktiskt. Påminde om olearys, fast bättre. Där blev det en Hawaii för min del, riktigt gööött.

Sen åkte vi direkt hem till hotellet. Jag försökte hitta på undanflykter för att slippa träna men så kom Jonta med en pik att det såg ut som jag behövde träna så då var det bara att pallra sig iväg dit haha. Han hängde med själv också och körde på bra.

Så här efteråt är det otroligt skönt. Mår aldrig så bra som jag gör efter ett riktigt träningspass. Ska ta tag i kosten också när jag kommer hem, för man vill unna sig lite nu när man är här. =)