MALINJONSSON.NU

VLOGG - Day 1
Men nu ni, har jag fått fingrarna ur arselet och fått upp första vloggen från resan. Här kan ni följa med på vår första dag då vi lämnar Sverige och landar i Las Vegas. Nästa vlogg kommer upp så fort jag redigerat den, det tar en jäkla tid vettni. För det första har min dator blivit segast i världen och sedan är jag inte i Hudik så mycket längre och har då inte någon tillgång till dessa redigeringsmöjligheter. Förhoppningsvis blir i alla fall kommande vlogg lite roligare då vi inte sitter och flyger i 16 timmar eller vad det nu blev. Men tänkte ju att ni såklart ska få följa med från början till slut på denna resa. 

Ett tips innan ni kollar på videon: Välj HD för bästa kvalité

2 månaders utmaning

Egentligen är det här en livslång utmaning, att bli och bevara en hälsosam livsstil. Men nu siktar jag på att komma i form, både fysiskt och även psykiskt. Och då har jag satt upp ett långsiktigt mål på två månader. Det känns jävligt rimligt måste jag säga, jag siktar på att gå ner några kilo och det tror jag att jag kan fixa till sista maj. Annars är det inte hela världen om jag inte lyckas. Det viktigaste är att få en stark kropp och ett starkt psyke som orkar med vardagen på bästa sätt.

Ikväll tränade jag fotboll för första gången på två veckor. Det var lite jobbigt kan jag lova, speciellt när jag lagt om kosten så blir det extra tungt när jag inte käkar så mycket som jag gör av med. Men det känns så härligt att vara igång igen.
Så nu när jag äntligen har hittat motivationen så kommer det förmodligen att bli en del träning här på bloggen. Är skit taggad så nu köööör vi. =)
Hemma
Nu är jag hemma i Sverige igen efter en av de bästa resorna i mitt liv. Har fått sett och upplevt så himla mycket på bara 10 dagar. Sista dagen började jag med ett träningspass, sen blev det en go frulle på hotellet innan vi packade in resväskorna i bilen och drog till Walk Of Fame. Häftigt att se gatorna fulla med stjärnor. Den första vi såg var Michael Jackson. Det finns tydligen över 2000 stjärnor med namn på, alltså man har ju ingen blekaste aning om vilka hälften är. Men jag tyckte det var roligt att se detta ändå.
Nu ska jag ta och försöka få ordning på alla bilder och filmer så jag kan dela med mig av det till er också. Sen ska jag försöka få ihop allt på en skiva eller något också så alla i mitt resesällskap kan få. Skulle behöva vara ledig några veckor om jag ska hinna med för det är sjukt mycket. Tur vi inte var där längre hehe. Nä nu måste jag skynda mig. Ska till Ljusdal på fotboll, har fått abstinens efter dessa dagar då det inte varit nå fotboll alls. Vi hörs, hade gött =)