MALINJONSSON.NU

Lördags godis
Här kommer lite lördagsgodis i form av en liten tränings-vlogg jag spelade in igår när jag och morsan körde back-intervaller.
Jag visste inte om jag skulle publicera denna vlogg igår, för jag tänkte om jag skulle vara kass på matchen idag så skulle det ju ha sina förklaringar he he. Jag var väl inte så jätte nöjd efter matchen, men det berodde inte på mina stackars 4 intervaller från igår. Nästa gång blir det minst 6 intervaller. Man ska ju öka  S U C C E S I V T  sägs det.
Jag har för övrigt kommit in i en bra bubbla igen. Livet går ju som sagt upp och ner, men träningen känns så himla rolig just nu. Jag har så mycket idéer på vad jag vill göra och många mål med vart jag vill komma. Det känns inspirerande. Är så himla tacksam för alla jag har runt om kring mig också. Igår följde morsan med mig och körde backintervaller. Jag gick hela dagen igår på jobbet och var skit sugen på att springa intervaller. Förstår inte när det hände, men är glad så länge jag har den känslan. Önskar den skulle sitta i hela livet. Men mycket sitter nog i positivt tänkande också. Jag har lovat mig själv att göra saker jag mår bra av och träningen är det jag mår bäst av!
#1 - Jenny

Haha jävla proffs!