MALINJONSSON.NU

Kvällens backintervaller

Det var en dryg vecka sedan jag körde backintervaller, men tiden har inte riktigt funnits och förra veckan jobbade jag varje dag samt körde alla fotbollspass + 90 minuters match. Vet ej om det var backintervallerna eller vad fan det var, men jag hade en helt annan ork på matchen i lördags. Fick lite mer motivation att fortsätta med träningen efter det.

Så idag var det dags igen. Kom hem vid 19-tiden efter jobbet. Bytte om och drog till skogen. Det bästa är att morsan också hakar på. Kul att ha en intervall-kömpis på hemmaplan!

Kvällens intervallpass bestod av 6 intervaller x 15 sek. Kanske att man utmanar sig och kör 8 intervaller nästa vecka.

Denna slinga har jag cirka 1 minut gångavstånd till, mycket lämpligt om man får säga det själv. Det blir svårare att skaffa sig undanflykter, fast jag gör endast detta för att jag tycker det är roligt och för att jag mår så bra efteråt. Idag spöregnade det på eftermiddagen och det enda jag tänkte var "jahapp då blir jag dyngsur ikväll". Det fanns ej på kartan att jag skulle ställa in träningspasset pga vädret. Inställningen är så jävla viktig. Men med lite tur så klarnade det upp och jag slapp bli blöt av regnet i alla fall.