MALINJONSSON.NU

Intervaller på hemmaplan
Herregud vad trött jag är. Är inne i någon period då jag kan sova hur mycket som helst men ändå är trött. Imorse snoozade jag en timme och fick knappt upp ögonen ändå. Jag kanske har någon brist på något, men jag kör vidare med träningen i alla fall och upplever varken att jag blir tröttare eller piggare, men jag mår i alla fall bra när jag tränar. Det blev 60 min på träningscykeln imorse innan det var dags för jobb klockan 13:00 till stängning vid 19-tiden. Kom hem och kände mig trött men ändå lite smyg taggad på intervaller. Så käkade lite mat, bytte om till träningskläder och drog sedan ner till Ånäslid.
Det var här jag började min lilla fotbollskarriär. Får lite sköna flashback nu när jag tänker tillbaka. Här bakom mig minns jag att jag, brorsan och hans kompisar lirade på kvällarna. När man blev lite äldre blev det ett blandat flick- och pojklag. Sedan när man var i 11-12-års åldern hoppade man in med damlaget och lirade någon match. Tänk vad roligt det hade varit om man haft någon film på det. Synd att det inte finns, vad jag vet. Man får leva på minnena!
Kvällens intervallpass bestod av:
2 varv uppvärmning (heh inte så bra men ville bara få det överstökat)
30 sek intervaller x 12 stycken och vila 30 sek mellan varje. 
Höll på dö efter 2, tänkte ge upp efter 4 stycken, men så tog jag 2 i taget. Tillslut var jag på 12 stycken, som var målet för kvällen. Mycket nöjd över min prestation ikväll. För bara några veckor sedan gjorde jag 4 och nu inne på 12 stycken. Dock blev det inte back-intervaller idag, men med lite längre sträcka, fler intervaller och mindre vila blev det ett jobbigare pass ikväll. Jag undrar hur många man pallar med till hösten. Målet är att orka köra 22 stycken. Ska försöka köra ett intervallpass i veckan framöver, så ska det nog gå vägen.
Måste bara säga att det viktigaste av allt, är att anpassa träningen efter sig själv. Att träna ska vara roligt, men det gäller att hitta en träningsform som passar en själv.