MALINJONSSON.NU

Thursday in Greece

Hello! Hoppas det är bra med er. Vi har det helt fantastiskt. Vi bestämde oss för att inte gå ut i förrgår ändå, men efter en liten shoppingvända här i Ixia, så hamnade vi ändå på en riktigt trevlig bar. Där fanns det tydligen karaoke och man råkade visst hamna på scenen heh. Roligt så inåthelvete i alla fall, det värsta och bästa är att allt finns på film. Det var Vicke som skulle ha upp mig på scenen, "do it for the blog" she said. Så jag antog utmaningen för eran skull ;-)

Här är lite bilder från de senaste dagarna...

Igår blev det rätt lugnt. Vi var lite seg efter partykvällen, men vi är ju norrlandsjäntor så inget biter på oss direkt. Så det blev bad i havet och i poolen hela dagen lång.

Sen blev det middag, och en taxi mot Rhodos the old town. Så fint och mycket shopping, restauranger m.m. Ett tips om ni åker till Rhodos är att besöka detta ställe. Och ett till tips: pruta på allt!

Vi drog hem vid 22, rätt trötta efter lite sömnbrist från kvällen innan. Vi är like 2 pensionärer men hälsan kommer först ;-)

Så idag vaknade man halvt utvilad vid klockan 8:00 och då drog vi på gymmet. Det blev ett riktigt bra pass. Jag körde intervaller 40x20 och sen styrka på det. Så här slut blev jag: 

Och efter en snabbdusch (Jajamen jag kan ibland), så drog vi ner på frukost och sen har vi hängt vid poolen igen. Herregud vad jag njuter, varje sekund tammefan!