MALINJONSSON.NU

Mys söndag

Jobbade dygn tills 11 imorse och sedan drog jag och dessa brudar mot Järvsö. Var sjukt trött för sov så lite inatt, men trots det en himla mysig dag. Blir lite extra mysigt när det regnar.

Vi tänkte först äta crepes, men det var proppfullt på creperiet, så vi bestämde oss för att åka på Lill-Babs café istället.

Efter en mysig stund tillsammans åkte jag hem till Hassela där Jonta var på besök. Det blev lite bad i bubbelpoolen och nu ikväll har jag varit helt död, sovit någon timme så illamåendet försvann i alla fall. Alltså min sömn är typ prio ett annars blir jag ett vrak hehe.

Imorgon är det planerat urnnedsättning för min morbror. Det är dags att ta ett sista farväl. Jag och mormor var med när vi tömde över askan i urnan och det var så fint att få vara med, men svårt att förstå. Jag vet inte om jag förstått det än, fast ibland kommer känslorna över mig och jag förstår att han är borta. Men ibland är det helt ofattbart, som om han levde. Det är som att jag känner hans närvaro, kanske för att han är med oss på något sätt?